Jenze ja uvazuji,ze co kdyz nastane PA zitra?? Celkem verim blackoutu, proto bych nechtel stat pred prazdnym trezorem, bohuzel i za cenu toho, ze nemam super zbrane. Tu 83 9mm Br. mam jeste kvalitni vyrobu a je po kriminalistovi, takze je jen nosena a strelba me prisla OK. Myslim, ze ucel by splnila. CZ 858 je nestrileny kus, ja zatim nestrilel. Uz jsem na nej stacil koupit i zdejsi vysuvnou pazbu a mam pripraveno 1k naboju po 3kc,pokud si znamy neporidi taky 858 nebo SKS.
Jinak pritelka nema strach ze zbrani, ale ma k nim odpor a navic v tom vidi utopene finance. Nakonec postupne podleha, prece jenom se pindik houpe dole me....ale je tvrdohlava, takze bojujeme. Patriot vubec nejsem, nabidnout me svycar obcanstvy s tim, ze se nemuzu sem vratit, nevaham sekundu - pokud bych mohl vzit rodinu. To je boj co jsem doma prohral, protoze nejradsi bych vypadnul do treba SA (saudska arabie), vydelal si 800-900k za rok, v podstate vse usetril a pak se vratil nebo spis pokracoval do Kanady. S pritelkyni by jsme meli tyto penize x2, protoze je taky zdr. sestra u nich zadana. Islam neresim,rok-dva bych prezil a pak bud CR nebo ta Kanada. Ale ona nechce ani do AT,takze nastvanej drepim tady.
Ja ty argumenty chapu, ale asi budu muset jit ted cestou nakupu levneho a po case obmenovat. Rad bych pak nasetril na toho vepra, uz ted mam necelych 500 naboju kvalitnich - pro snipery Opu 54 (HPBT myslim) a extry, takze bych to nerad poridil do svt 40 nebo mosina. SVD nedam, ale ten vepr me pro tuhle razi presvedcil, pockam jak ho budou hodnotit a na jakou bych se dostal cenu. Tam neslevim. V byte musim udelat kuchyn, vestavnou skrin a asi dalsich 30-40k, pak uz budu v pohode. Na kuchyn a skrin mame uz usetreno,takze za 2-3 mesice to bude v pohode. Tim ale si stejne doma neobhajim, ze kupuji pistol po 10k, coz jsou tak ceny K100. Proto jsem byl zvedavy jak bojujete doma vy, ale co jsem zatim slysel, tak je to vesmes podobny....snazil jsem se najit tema, ale dal jsem hledat "zeny" a nic kloudneho nenasel. Nebyl az tak cas na nocni...kdyztak by se to stejne mohlo promazat nebo presunout do "trable zacatecnika pepina" jsou to romany pro ostatni nepouzitelny. Skoda, ze jsem propasl ted pegas u piva by se resilo lip