Mám právo říct svůj názor!
Re: Mám právo říct svůj názor!
v JuEsEj by ho rýchlo poriešili, potriasli by ho taserom a už by mu nebolo do spevu
ešte v ČR mate čo to vylepšovať na demokracii 

Njn... Hold nějaký sparťanský, ožralý sociál... Celkem obdivuji trpělivost měšťáků... 

Ti dva MP ale měli obrovskou trpělivost to se musí nechat... jen nevím jestli je to v takových případech dobře.
- Leon Chamel
- Rozpadlík
Možná přílišná trpělivost, ale já bych tipoval spíš bezradnost a dlouhé vedení v kombinaci s obavami z natáčení "zákroku"... Nechci paušalizovat, ale u MP až příliš často slouží lidé, kterým pro přijetí k PČR něco chybí nebo naopak přebývá, a to nejen v makovici. Maník byl jasnej a myslím, že nejpozději ve chvíli, když je ta holčina inzultovala oslovením zm*di, měli situaci (profesionálně!) vyřešit i s ní a případný videozáznam kvitovat s povděkem jako důkazní materiál 

Jojo o MP se toto říká... že je tvořena z neúspěšných zadatelů k PČR jenže třeba u nás vede cesta k PČR pouze přes službu v Praze. Kamarád už je tam takhle několik let a pořád to na přeložení blíže k domovu (rodině a dítěti) nevypadá... zato k MP by ho u nás vzali hned...
Dvě,tři pendrekem,200 hodin veřejně prospěšných prací a 1-2 roky podmínky za urážku veřejného činitele by ho jistě naučilo slušnému chování.Pokud se v tomto státě bude dál tolerovat takové chování,tak to bude jen horší a horší !!!uaz469 píše:http://www.youtube.com/watch?v=gNLAB0HYjYw
Když pominu urážky a vulgarity na adresu jak Zemana tak MP zachytil jsem tam i nabádání k trestnému činu vraždy.
Teda necekal bych, ze zrovna tady se najde tolik zastancu silne ruky statu. To vazne chcete, aby policie mlatila kazdyho veselyho ozralu, kterej nic nedela, jen trochu pokrikuje? Zvlast, kdyz to byli ti MP, kdo situaci eskaloval tim, ze klukovi vzali obcanku a nechteli je nechat odejit. 

Co je na tomhle ožralovi veselého ???
Při představě, že tam náhodou budu s dětmi a takovéto agresivní tupé ožralé hovado nás bude obdobně "obšťastňovat" svojí přítomností (což leckdy rádi dělají), tak přítomnost (a následné rychlé zpacifikování dotyčného) PČR/MP budu opravdu přijímat s velkým povděkem.
Pokud ti to uniklo, tak tohle hovado je již ve stádiu kdy jeho chování už je naprosto nelogické a tudíž nevyzpytatelné/nepředvídatelné
Zrovna tak mohl v kterýkoliv okamžik natvrdo zaútočit, v lepším případě pouze holou rukou - beze zbraně...
Následky mohly být fatální...
Bohužel jsem byl již přítomen takovémuto chování a jednání (s následným brutálním útokem), takže chování obdobných individuí doporučuji rozhodně nepodceňovat

Při představě, že tam náhodou budu s dětmi a takovéto agresivní tupé ožralé hovado nás bude obdobně "obšťastňovat" svojí přítomností (což leckdy rádi dělají), tak přítomnost (a následné rychlé zpacifikování dotyčného) PČR/MP budu opravdu přijímat s velkým povděkem.
Pokud ti to uniklo, tak tohle hovado je již ve stádiu kdy jeho chování už je naprosto nelogické a tudíž nevyzpytatelné/nepředvídatelné
Zrovna tak mohl v kterýkoliv okamžik natvrdo zaútočit, v lepším případě pouze holou rukou - beze zbraně...
Následky mohly být fatální...
Bohužel jsem byl již přítomen takovémuto chování a jednání (s následným brutálním útokem), takže chování obdobných individuí doporučuji rozhodně nepodceňovat

Ten ozrala je vesely, neni agresivni.
A podle vasi logiky je lepsi preventivne zpacifikovat kazdeho, kdo se nam nelibi a jehoz chovani neumime predvidat. Samotne rozpadlictvi je pro vetsinu lidi divne a nepochopitelne, nemela by nas osvicena policie taky nejak zpacifikovat? A kdybych tam sel s ditetem ja, tak se o nej postaram sam, treba tim, ze odejdu na opacny konec nastupiste. A nebudu spolehat na to, ze budu mit za zadkem policii. Proc se potom nespolehnout na policii a jine statni organy i pro pripad pruseru, ze?
A podle vasi logiky je lepsi preventivne zpacifikovat kazdeho, kdo se nam nelibi a jehoz chovani neumime predvidat. Samotne rozpadlictvi je pro vetsinu lidi divne a nepochopitelne, nemela by nas osvicena policie taky nejak zpacifikovat? A kdybych tam sel s ditetem ja, tak se o nej postaram sam, treba tim, ze odejdu na opacny konec nastupiste. A nebudu spolehat na to, ze budu mit za zadkem policii. Proc se potom nespolehnout na policii a jine statni organy i pro pripad pruseru, ze?

to je jak s těma čoklama bez náhubků a vodítek: já se budu omezovat s dítětem kvůli tomu že někdo je magor? kdo má vyšší společenskou hodnotu? rodina s dětmi nebo vymaštění kamarádi z mokré čtvrti nebo dokonce necvičená zvířata běhající na volno?
Minulou středu jsem byl na dvě

Presne jsem cekal, ze se objevi nekdo, kdo se snizi k podobnemu osobnimu utoku, aniz pro to ma sebemensi indicii
Asi to bude nedostatkemvecnych argumentu, co?
Ja taky nemam rad ozraly, ale to neznamena, ze na ne budu posilat policii jen proto, ze nekde pokrikujou.
Priklad s hospodou neni totez,protoze ta hospoda nekomu patri, takze majitel ma jiste pravo ozraly vyhodit, pak treba i za asistence policie, protoze kdyz nebudou chtit odejit, tak porusujou vlastnicke pravo majitele hospody. Ale na verejnem prostranstvi si proste kazdy muze delat co chce, pokud tim nikomu neskodi.
Prikad se psem je taky rozdil, protoze pes je proste jen zvire nebo vec (podle uhlu pohledu), za kterou odpovida jeji majitel.
Proste podle vasi logiky by se musely zakazovat a potirat vsechny veci, ktere se "sporadanym obcanum" nelibi (typicky proto, ze jim nerozumi nebo se odlisuji od mainstreamu). Jen tak dal soudruzi, budujte svetle zitrky.

Ja taky nemam rad ozraly, ale to neznamena, ze na ne budu posilat policii jen proto, ze nekde pokrikujou.
Priklad s hospodou neni totez,protoze ta hospoda nekomu patri, takze majitel ma jiste pravo ozraly vyhodit, pak treba i za asistence policie, protoze kdyz nebudou chtit odejit, tak porusujou vlastnicke pravo majitele hospody. Ale na verejnem prostranstvi si proste kazdy muze delat co chce, pokud tim nikomu neskodi.
Prikad se psem je taky rozdil, protoze pes je proste jen zvire nebo vec (podle uhlu pohledu), za kterou odpovida jeji majitel.
Proste podle vasi logiky by se musely zakazovat a potirat vsechny veci, ktere se "sporadanym obcanum" nelibi (typicky proto, ze jim nerozumi nebo se odlisuji od mainstreamu). Jen tak dal soudruzi, budujte svetle zitrky.
Takže za psa majitel zodpovídá a za sebe ne ?
Hospoda je výčep a tam se konzumace alkoholu přímo "předpokládá".
Ale pokud se někdo chová agresivně na veřejném prostranctví a
je jedno jestli je pod vlivem nebo pod parou, tak by ho měla policie
zmírnit a donutit k chováni na takovém místě obvyklém a to jakýmkoliv adekvátním prostředkem.
I kdyby to měla být exkurze na záchytce a následné obecně prospěšné práce.
Bohužel v poslední době je "obětí" podobných ataků čím dál víc lidí v mém okolí.
Sám mám také osobní zkušenost od ožralého fotbalového fanouška.
Tihle idioti nejsou schopni toho nejjednodušího myšlení a s tím jak stoupá promile
klesá jejih IQ až pod číslo jejich bot. NEDÁ SE S NIMA ROZUMĚ DOMLUVIT.
Nevnímaj jen reagujou jak podráždená vosa. Jakýkoliv pokus o asertivitu či ústupek
považují za svojí převahu a jejich agresivita jen stoupá.
Kdo to osobně nezažil tak nepochopí a jen mlátí prázdnou slámu.
P.S.: Osobní pravidlo pro slušné a udržitelné spolužití:
Má svoboda končí tam , kde začíná svoboda toho druhého.
Hospoda je výčep a tam se konzumace alkoholu přímo "předpokládá".
Ale pokud se někdo chová agresivně na veřejném prostranctví a
je jedno jestli je pod vlivem nebo pod parou, tak by ho měla policie
zmírnit a donutit k chováni na takovém místě obvyklém a to jakýmkoliv adekvátním prostředkem.
I kdyby to měla být exkurze na záchytce a následné obecně prospěšné práce.
Bohužel v poslední době je "obětí" podobných ataků čím dál víc lidí v mém okolí.
Sám mám také osobní zkušenost od ožralého fotbalového fanouška.
Tihle idioti nejsou schopni toho nejjednodušího myšlení a s tím jak stoupá promile
klesá jejih IQ až pod číslo jejich bot. NEDÁ SE S NIMA ROZUMĚ DOMLUVIT.
Nevnímaj jen reagujou jak podráždená vosa. Jakýkoliv pokus o asertivitu či ústupek
považují za svojí převahu a jejich agresivita jen stoupá.
Kdo to osobně nezažil tak nepochopí a jen mlátí prázdnou slámu.
P.S.: Osobní pravidlo pro slušné a udržitelné spolužití:
Má svoboda končí tam , kde začíná svoboda toho druhého.
Presne tak, moje svoboda konci tam, kde zacina svooda druheho. To znamena, ze nemuzu vuci nikomu pachat nasili (ani prostrednictvim policie), dokud se nezacne chovat agresivne nebo me ohrozovat. A to ten hoch na videu proste nedelal, jen vykrikoval neco o zemanovi. A byli to prave ti policajti, kdo situaci eskaloval. Tim, ze mu sebrali obcanku a nechteli ho nechat jit.
Jestli ti chování toho ožralého dementa přijde veselé a neškodné, prostě takové, že by toto měli ostatní cestující přijímat s úsměvem a pochopením, a ne na něj volat policii, tak už se ani nedivím, že to v této společnosti vypadá tak jak to vypadá
Jakákoliv další debata s tebou postrádá smysl.

Jakákoliv další debata s tebou postrádá smysl.
Hm,nedivim se, ze to ve spolecnosti vypada takhle, kdyz je tu takovy nedostatek nadhedu a tolerance. Taky ho povazuju za ozraleho dementa, ale jen proto ho nebudu napadat ani na nej volat policii, aby ho napadla misto me. Ani nebudu jeho chovani prijimat s usmevem, ale s pochopenim ano.
Ach ty liberální neděle

Ten ožralej BANÍKOVEC
vyloženě provokoval MP tím že zkoušel co mu ještě projde, naznačování "výpadů" rychlým pohybem směrem k policajtům, potom mávání rukama před ksichtem, sahání na kšiltku... tohle nemá s tolerancí a pochopením nic společného, to tupé hovado dělalo vše pro to aby ho zbalili. A nezlob se na mě ohánět se v takovém případě tolerancí apod. to je jak z úst naši tmavší menšiny...
A doporučení že mám jít s dítetem na opačnou stranu (a doufat že tam nepotkám jiné tupé hovado co má právo říct svůj názor)... právě proto to tu vypadá tak jak vypadá

A doporučení že mám jít s dítetem na opačnou stranu (a doufat že tam nepotkám jiné tupé hovado co má právo říct svůj názor)... právě proto to tu vypadá tak jak vypadá

Dygo musí mít "svérázný pohled na svět".
Nepochopit, že řvát na policajta debile už není zábavné a že policajt nemůže tušit zda zaútočí či ne, chce hodně fantazie. Práva toho jedince vůči okolí skončili, když je začal obtěžovat sojím pojetím slušného chování. A jak psal Deadman, když neumí chlastat, nemají lést do hospody. Pokud má potřebu se zhulákat do němoty může u sebe doma.
Nepochopit, že řvát na policajta debile už není zábavné a že policajt nemůže tušit zda zaútočí či ne, chce hodně fantazie. Práva toho jedince vůči okolí skončili, když je začal obtěžovat sojím pojetím slušného chování. A jak psal Deadman, když neumí chlastat, nemají lést do hospody. Pokud má potřebu se zhulákat do němoty může u sebe doma.