Zrovna včera jsem řešil stížnost jedný pani, že jim na zahradu leze pes od sousedů a oni tam pak nemůžou pouštět děti. Napadly mě hned dvě účinný řešení který bohužel při oficiálním jednání nesmim doporučit.
Jinak dobře upravenej pes je kolikrát lepší než vepřový.
"Úplně sama se tam rozjela a nahrávala tam"
Přítelkyni sem táhnul přes půl Ruska, všechno zařizoval a staral se o ní, aby tam mohla nahrávat ňáký vidláky v zapomenutym koutě světa.
Aby mi po návratu (a tříletym vztahu) dala kopačky a "Teď přijede do Moskvy a bude u mne psát diplomku o tamních Češích"
(nehledě na to, že ten badatel vypadá jak typickej úchyl)
Vcera vecer mi ve stresovickem spitale zabili dlouholeteho kamarada a kolegu. Byl po operaci patere a prekladali ho na jine oddeleni, pri prekladani jim upadl (!) a nemeli lepsi napad, nez ho postavit na nohy. Embolie a za pet minut bylo po nem. Pak bezte k doktorovi...
S tím kamarádem je to smutné... k té embolii, jelikož je to u nás aktuální téma (3x bypass), pokud tedy člověk po operaci upadne (ať už svoji nebo cizí vinou) jaký by měl být správný postup?
podvazat nohy pruznym obvazem a bez nejakeho heparinu moc nehejbat..
Karlos píše:Alive: doufam že ne té ultrasilné
S tím kamarádem je to smutné... k té embolii, jelikož je to u nás aktuální téma (3x bypass), pokud tedy člověk po operaci upadne (ať už svoji nebo cizí vinou) jaký by měl být správný postup?
Po dlouhé době jsem natáhl bačkory a jsem zase jednou nemocný - všechny tyhle nešvary rozlišuju na dvě kategorie: a to sice lehká rýma a těžká rýma - obojí se léčí dostatečnou dávkou slivovice a horkého čaje v návaznosti na závažnost onemocnění. Člověk sedí doma a neví do čeho by píchl... Čas na revizi zásob, napáskování povalujícího se střeliva a pořádnou údržbu hraček.
Karlos: zachranku kazdopadne...pokud se to stihne:-( Mechanismus urazu v tomto pripade byl takovy, ze se pri padu a naslednem zvertikalizovani uvolnili srouby ve stabilizaci patere...a ulomky se dostali do obehu.
Konias: dekuju, ale s timhle asi nepomuzes...
Mojí mámě spravovali páteř nějakým kostním betonem či co, druhý den už běhala jak čiperka, žádné čekání na to až to sroste - ikdyž i tuto variantu jí nabízeli.
Alive: Moc mě to mrzí, viděla jsem to na stránkách, ale nevěděla jsem, co se stalo... Vidíš a pak buď zdravotníkem a běž k doktorovi. Ani to, že jsi u odborníků a sám poučen ti někdy nepomůže.
Kolik mu bylo? Na fotkách vypadal mladě...
Dnes bylo na strelnici fajn, clovek zase pochytil nove informace/znalosti a probehl i dlouho ocekavany "tuning" i s nastrelenim kolimatoru. Ještě jednou diky zdejšímu rozpadlikovi