Tak takové psa jsem ještě neviděl, aby byl naučený chodit po přechodu
Já se směji, ale včera jsem na křižovatce brzdil i očima, ABSko klapalo o 106, nějak to tam bylo namrzlé No naštěstí jsem začal brzdit o dost dřív, tak jsem skončil jen 0,5m za autem přede mnou.
Ty vogo, v patře v "mojí" hospodě se rvou Rumuni, nějaká ženská chce skákat z okna, to je zase klidná večeře. Po dlouhé době jsem si preventivně natáhnul Glocka... Ach jo
A to doufám, že z blízkého hájku nepřiběhnou divočáci a za nimi Ježura s AKSU!
Což o to palec, ale před několika lety jsem viděl na internetu video, jak si boreček cpe pistoli dozadu za opasek kalhot a vyrobil si díru do . Myslím, že si pak hodně dlouho nesednul. S pozdravem M.
Tohle by se spíš hodilo do "Jak bylo včera", včera jsem byl poprvé od 13.ledna na cvičení našeho airsoftového týmu. Od 13. ledna jsem ležel po operaci a v posledních pár dnech jsem měl ukrutné nutkání se nějak hýbat. Tak jsem to včera zkusil. Dával jsem pozor abych si nic neudělal a vesměs jsem se ploužil jako poslední a nebo jsem jen ležel. Dneska se nemůžu ani hnout. Měsíc a půl se člověk nehýbá a teď se cítím jak kdybych byl paralizovaný. Katastrofa
Spíše "Jak bylo včera " - nádherné počasí a nádherný celodenní výlet (výšlap) s manželkou a švagrem zde: http://www.mapy.cz/#!x=12.897074&y=49.6 ... 1&t=s&l=16
- túra po všech vrcholcích...
Potkali jsme i několik divočáků. Vysokou bohužel žádnou.
Jediné, co mi zkazilo náladu byla parta na terénních motorkách, která jela po té modré. (Sice motorkář, ale to mě nasralo )
S půjčováním peněz bacha, v době rozpadu nebudeš mít čím splácet a nemysli si, že když nebudou peníze, nebudeš muset splácet - oni si svoje dlužníky v historii vždycky našli a nenechali je, dokud nesplatili daleko víc, než si půjčili.
Bohužel co se stavění a podobných věcí týče, tak to v dnešní době nejde řešit jinak... Tyhle částky se kurevksy blbě "šetří", s takovou by lidi začali stavět možná v 80ti letech, ne-li dýl.... Navíc je otázka, jestli vůbec nějaký "rozpad" příjde... A klepat se v bytě a bát si půjčit, protože "Co kdyby náhodou" vidím jako případ pro odbornou léčbu.
Dneska mě zastavili policajti v modrý neoznačený Oktávce. Jeden z nich, chtěl vidět doklady a když sem mu je dal, jen zběžně na ně kouknul (ani přečíst si je nemoh stihnout) a vrátil mi je, že můžu jet.
Zatim vždycky, když mě stavěli, tak si zalezli do auta a dobu tam něco zjišťovali.
Tak mi vrtá hlavou o co jim dneska šlo. Nebo si chtěli jen tak odškrtnout kontrolu, jako že splněno...
Domeček řeším kalkuluji hypotéky, konečné rozhodnutí bude v sobotu... jdeme ještě na druhou prohlídku. Přece jen jsem opatrnější páč je to běh na dlouhou trať. Co se týče hypotéky, jak jsem rozhodil sítě to se můžou všichni posesouvat od koho jí vezmu.