Hohepa píše:Venet :
Vzhledem k tomu, že má drahá polovička pracuje v před školském zařízení pro děti s mentální poruchou ( většinou Autismus a Downův syndrom) a teď navíc už dva roky studuje aby na tudle (
kurevskou a mizerně placenou) práci měla tu předepsanou pedagogickou kvalifikaci ,
tak ano ,
jsem si téměř na 99,999% jistej.
U dětského autismu jde o poruchu mentálního vývoje dítěte, která vzniká na neurobiologickém podkladě. Jde o vrozenou poruchu některých mozkových funkcí , které se týkají především v třech oblastech: komunikaci, sociálních interakcí a chování (např. hře).
zdroj
http://www.celostnimedicina.cz/autismus-priznaky.htm
No a pokud je něco
vrozené tak to mám už při porodu , tedy "získal" jsem to před porodem .
Fajn, až na to, že moje příbuzná, stejně jako mnoho matek pozorovala zlom v chování po očkování, kdy se konal tzv. encefaliticky křik. A tuto "vadu získanou před porodem" se jí podařilo "šarlatánskými" postupy vycházejícími z předpokladu, že se jedná o zánět mozku způsobený očkováním, docela měřitelným způsobem z cca 90% zvrátit. Středně těžký případ poruchy autistického spektra (aspergerův syndrom) chodí normálně do normální školy a má problémů relativně málo, ale byl to několikaletý boj, který stál hromadu peněz, času a nervů a zatím úplně neskončil.
Že je to s očkováním košer uvěřím:
1) Až bude bude k nalezení seriózně udělaná riziková analýza podobně, jako je tomu obvyklé v jiných oblastech, kde se laškuje s bezpečností. Jak je kruci možné, že je k nalezení riziková analýza i ohledně přípustného množství kontaminantlů ve vodě, ale k očkování, kde se každý ohání riziky, není k nalezení nic ?
2) Až bude tvrzení o bezpečnosti hliníkových adjuvantů podloženo o dost víc, než jednou studií na cca 10 králících, na kterou se všichni odkazují.
3) Až bude existovat vyhodnocení hladiny hliníku nejen pro 90% populace, ale i pro těch 10 procent předčasně narozených, kterým v prvních měsících života často nefungují pořádně ledviny. Když si do stávajících článků matematicky modelujících obsah hliníku po očkování mrňat dosadíte parametry odpovídající nedovyvinutým ledvinám, tak najednou všechno vypadá jinak.
4) Až si do sebe někdo z 80 kg zastánců očkování do sebe nechá naprat v jeden den 20 hexavakcín, což mimochodem stále ještě není dostatečný ekvivalent toho, když do 4 kg dítěte (bez uzavřené hematoencefalitické bariéry) naperete jednu dávku hexavakcíny. Elektrikáři bezpečnost (odpojení od napájení) prokazují tím, že na vodič položí holou ruku - tohle jim přikazuje legislativa. Co takhle je napodobit ?
Já jsem ochotný na sobě demonstrovat, že mi neuškodí v jeden den 16 g vitamínu C (200 násobek DDD) , nebo 40 000 IU vitamínu D (200 násobek DDD), nebo 30 mg Jódu (200 násobek DDD) - tedy hodnoty, ze kterých MUDři lezou po zdi a křičí něco o předávkování a hazardu se zdravím. (Hodnoty DDD brány z Vyhlášky č. 225/2008 Sb.)
Ukáže mi někdo na sobě bezpečnost 20 násobné hexavakcíny ? Určitě nejsem první, koho to napadlo, takže jak to že to ještě nikdo ze zastánců neudělal, když je to očkování tak strašně bezpečné ?
5) Až budou k nalezení studie, kde vedle sebe bude postavena vakcína a skutečné placebo (true placebo) a ze kterých bude zjevné kolik zkoumaných osob do studie nastoupilo a kolik ji dokončilo a bude vysvětlen případný rozdíl.
6) Až bude k nalezení seriózní vysvětlení toho, proč je potřeba začít rvát do harantů všechny vakcíny tak příšerně brzo.
Zatím mám pocit, že business spojený s očkováním převálcoval veškerou racionalitu. Obáváím se, že riziková analýza není, protože by narušila očkovací business.
-----------
Jeklikož v porozpadové době vakcíny asi nebudou, tak za pozornost stojí alternatovní způsoby prevence chorob, počínaje dostatečným přísunem vitamínu D.
Celou řadu bererek, proti kterým se očkuje a "bez očkování by to nešlo", lze zřejmě masakrovat megadávkami vitamínu C v kombinaci s dalšími podpůrnými látkami. Níže uvedený odkaz mě poměrně dost zaujal:
http://www.whale.to/a/smith_b.html