devlop píše: ↑03.06.2020 9:13
...
pokud je zakázna propagace jen těch hnutí, které potlačují práva a svobody člověka, tak se můžeme brzy dočkat třeba knížek pro děti s pedofilní tématikou, např. "Anička a strýček Pepíno", "Tajemství strýčkových kalhot", nebo společenská hra pro děti od 5ti let - "Uhádni, co mám v kapse". Pedofilie přeci žádná práva a svobody neporušuje...
...
No počkej, tak teď si nejsem jistý jestli to myslíš jako legraci s tím "Tajemství strýčkových kalhot", nebo jestli taková knížka aspoň na západě, už vyšla.
Já tyhle nepěkné neomarxistické trendy co nám jsou vnucovány ze západu přes různé sorosovy neziskovky, už pár let aktivně nesleduju. Tak nevím jak daleko mezitím zašli. Před lety se o tom jen mluvilo že na západě jsou v knihovničce školek knížky jako Princ a princ.
Já jsem ještě před lety než jsem definitivně vyhodil televizi (alias "idiotbox" po anglicku) nějakou náhodou zapnul v sobotu ráno před 7. hodinou ČT, kdy tam běželo pásmo dětských pořadů a pohádek a čuměl jsem jak puk, co těm malým nebožátkám cpou do hlav když jejich rodiče ještě třeba spí. Regulérní propagace sexuálního chování, prostě byla v pohádce scéna co by se dala označit jako soft gruppen sex natočená ale přesně tak aby to ale nikdo nemohl žalovat. Od té doby nemůžu ČT přijít na jméno.
Pokud bychom chtěli zabíhat na hranici konspirace, tak mi přišlo docela zajímavé, že na tom samém kanále kde dopoledne běží dětské programy - ČT

, pak od odpoledne do noci běží ČT Art, která by se správně měla jmenovat ČT Marx, protože tam celou dobu jede neomarxistická multikulti propaganda prokládaná různými LGBT zvrácenostmi jako třeba queer magazín.
Ale možná je to fakt jen náhoda že na stejném kanálu běží pohádky a večer magazín pro buzeranty a úchyly.
Budoucnost? Ta bude taková, jakou si ji uděláme.