když to přepočteme na průměrnou hmotnost jednoho plodu, tak to je cca 10kč za jednu třešničku

ale to je asi standard už od roku 2018, jen mne to teda dnes překvapilo
https://www.jobs.cz/rpd/1479127920/?sea ... f9&rps=233Ředitel/ka festivalu Prague Pride.
Tak atraktivní pracovní místo se neuvolní jen tak někdy. Ty ale máš štěstí, protože současná ředitelka se po třech letech vedení festivalu posouvá do jiného oboru činnosti. Otevírá se ti jedinečná příležitost stanout v čele největšího pridu ve střední a východní Evropě a významně ovlivnit jeho další směřování.
Jedná se placenou práci.
Nehodíme tě rovnou do vody. Od července si budeš práci přebírat od současné ředitelky a zaškolovat se. Samostatně začneš pracovat od září 2020.
A kdyby prodávali tašky s hákenkrojcem, podobiznou Hitlera, Eichmanna, Himmlera? A výtěžek by šel na podporu potomků nacistických zločinců v Argentině, kupříkladu?mukl píše: ↑30.05.2020 2:49 To je jednoduché...Předpokládám, že IKEA je stále soukromý, podnikatelský, kapitalistický subjekt. Nikdo zatím nikoho u nás nenutí povinně u nich kupovat. Takže, ať si natřou na duhovo, růžovo, černo nebo, třeba khaki, nebo třeba hovnama všechno své zboží. Je jen na zákaznících, jestli to budou kupovat. Já tam nechodím a tak je mi to fuk. Ale jako propaganda... je, to uznávám, takové nějaké trapné....
Pokud to je teda pravda a není to nějaký informační šum a fejk. To duhové "taškofoto"
.