Pravě vyrážím na test, chvíli to trvalo, než se vše zařídilo. Naštěstí mi není hůř, ale ani líp.

A nepocitujete priznaky alergicke reakce na pocatek kvetu?MFG píše: ↑21.03.2020 14:45 Za sebe take potvrzuji ty popisovane priznaky (viz predrecnici), po drsnejsim propoceni bez teploty (tak tri dny) se to zacalo normalizovat, ale to se bavime nekde o konci unora ... uz tehdy me napadlo ze to mame, kolega s celou rodinou v tom obdobi vysoke horecky a suchy kasel ... vzhledem k tomu, ze jsme v uzkem kontaktu s Asii by to odpovidalo ... jen mi prijde, ze od te doby se to trochu vraci, je to citit nekdy na pruduskach a nekdy i trochu jakoby pichne v oblasti plic, ale neni to omezujici ... spis takovy otravny pocit nedolecenosti ... no uvidime
Ja znam cloveka, co je taky Rh negativni a zvysenou teplotu ani horecku nemiva. Akorat neni 0.neviditelny píše: ↑21.03.2020 13:59 Maximus, znám dva lidi, co nikdy neměli teplotu vyšší, než 37°C. Oba mají krevní skupinu 0-,
PaF píše: ↑21.03.2020 16:05 Tak se mi zdá, že ta čísla spíš predikují, kolik se bude testovat než kolik bude nemocných.
...
A fízlování přes platební karty a telefony se mi vůbec nelíbí. To se snadno zavede, ale že to pak někdo zruší, nevěřím. Dost na tom, že to může dělat stát, pouštět do toho třeba MAPY.cz apod. mi připadá jako cesta do pekla.
Je to jeden z těch nejoptimističtějších modelů - je na něm vidět, že exponenciální nárůst by mohl vbrzku přejít do +- lineárního a na konci měcíce je vidět i počátek klesající tendence přírůstku nových případů. Prozatím je ale málo skutečných ověřitelných tvrdých dat a ve hře je i velké množství jiných proměnných.