JOBU píše: ↑24.03.2024 16:45
Pýtam sa teba. Zase sme došli len k tomu, že si to mám prečítať a dohľadať...
Takže nevieš to povedať a ani vysvetliť. Hlavne že si za tým stojíš a tvrdíš to tu a hrdo kopeš do slovákov a Slovenska. Tak to predsa zdôvodni.
Fico je kamarát s Putinom? Tak potom prečo je Slovensko na zozname nepriateľských štátov? Ten rozpor medzi čr a sr urobil slovák, alebo čech? A dalo by sa pokračovať.
Ale to sa od teba dalo čakať, ako vždy, husté reči, výhovorky, ale normálna odpoveď žiadna...
Máš pravdu. Jsem zmatený, a neprávem osočuji Slováky z ruského vlezdoprdelkování.
Měli bychom si vzít z Fica příklad, a udělat Evropu krásnější.
Něco ti povím.
Ty když nevíš kudy kam, tak vymýšlíš těžko zodpověditelné otázky, a bazíruješ na jejich odpovědi.
Fico je magor, kterej táhne Slovensko na východ, a podkopává západní hodnoty. Kamarádí s Orbánem, putinem,... Rád by aby se Ukrajina vzdala, .... rád by vystoupil z NATO a EU,... je ti to málo?
Fakt nemám čas hledat jeho přesné výroky.
Pustil jsem si s ním jedno video, zrovna to, co tak pobouřilo a šokovalo zbytek Evropy.
Málem jsem se z toho kolaboranta pozvracel, a slušných Slováků mi bylo líto.
Tomu se u nás říká lezení do ruské prdele. Nevím co chceš ode mě ještě slyšet.
Mě by spíš zajímalo, jestli mi tu Slovenskou "otočku na východ" rozmlouváš protože jsi ji nezaregistroval, nebo proto, že s ní souhlasíš, a nebo že ti je za Slovenskou volbu stydno.
A tím končím tuto pojebanou debatu, která by nejspíš neměla žádného konce.